Aktiviteter på Seniordagen

Våra utställare arrangerar massor med aktiviteter i sina montrar och vid scenerna under dagen, alla är kostnadsfria!

Smarteyes

Varmt välkommen till Smarteyes monter och var med och tävla om ett presentkort till ett värde av 6000 kr. Dessutom bjuder de på fika, roliga aktiviteter, fina goodiebags och erbjudanden i form av gratis synundersökning och 1000 kr rabatt på våra skräddarsydda glas. Du hittar om i monter 45. 

Aftonbladets
egen scen

Aftonbladet bjuder på aktuella föredrag, kaffe och dagens tidning förstås. Även deras magasin finns att köpa till specialpris.

Storytel

Visste du att Storytel är Nordens största streamingtjänst för ljudböcker och e-böcker? På Seniordagen hittar du oss på plats nr. 11. Där kan du tävla om fina priser, ta del av kanon-erbjudanden – eller bara komma förbi och säga hej. Hoppas vi ses!

Vinn en tavla! 

Vinn en vacker tavla från Blomsterfonden!
Du har möjlighet att vinna en signerad jubileumstavla av Barbro Ingvaldsson i Blomsterfondens monter. Du kan även köpa andra jubileumstavlor för 1000 kr istället för 1 500 kr, dvs med en seniordagsrabatt på 500 kr.

Synsam Hörsel

Synsam Hörsel kommer ha en tävling under Seniordagen där besökarna får gissa antalet hörapparater i en skål. Den som kommer närmast vinner formgjutna hörselskydd till ett värde av 2 700 kr, du hittar dom i monter 33

Furusunds värdshus

Gå till Furusunds monter 66 och ha möjlighet att vinna en härlig vistelse för 2 personer på Furusunds Värdshus.

Du kan vinna välkomstfika, 2 rätters middag, frukost och övernattning i dubbelrum. Svara på några enkla frågor och vinsten kan bli din!