- -

Aktiviteter på SeniordagenVåra utställare arrangerar aktiviteter i sina montrar under dagen, alla är kostnadsfria!Missa inte heller vårt fina program under dagen som du hittar under fliken "program under dagen".Vinn en månads gratis träning!

Kom till vår monter och få information om Friskis träning för seniorer och vår fantastiska Seniorklubb.

Passa på att gissa antalet Friskis-lypsyl som finns i en glasburk. Gissar du rätt vinner du en månads gratis träning (värde 450 kr).

Vi ses på Seniordagen!

Snabbtesta din hörsel på Seniordagen!

Träffa Audika Hörselklinik i Societetsparken, Norrtälje. Har din hörsel påverkat ditt liv? I Audikas monter 87 erbjuder de gratis snabbtest av din hörsel och du har även möjlighet att ställa dina frågor om hörsel till deras legitimerade audionomer som arbetar med individanpassad hörselvård för att du ska kunna fortsätta att vara dig själv

Behöver du hjälp med städning, trädgård, snickeri eller målning?

Geson fixartjänster ordnar det åt dig. Eller vill du jobba hos dom?

De söker alltid duktiga medarbetare. Eva och Göran från Gesons Fixartjänster AB finns på plats under Seniordagen.

Kom och testa Silent Disco!

Det är en ny modern form av danstillställning, där man använder snygga, LED hörlurar för att förmedla musiken till besökarna. Upplevelsen blir mer personlig och det känns som att musiken spelas direkt till dig. Man har dessutom tre val av musik att välja mellan, som sköts med en enkel knapptryckning på hörluren som då byter färg så att alla andra i rummet kan se vad just du lyssnar på för kanal och har tydligen roligast i rummet till.

Silent Disco är gränslöst och bara ren musik och dansglädje där alla dansar i sin takt och stil och ingen kritiserar varandra. Man har aldrig kunnat stänga av en DJ eller pausa den, nu kan man det!

Goodiebags till de första 50 personerna i Actics monter

De kommer att ge bort goodiebags till de första 50 personerna som kommer förbi deras monter. Dessutom har de en tävling där du ska gissa hur många kulor det finns i vasen och vinn en fri månads träning hos dem. Det gäller både gym och gruppträning.

De har även ett erbjudande på plats;
Träna fritt i sommar!
Vid köp av ett 12 månaders medlemskap from 1 maj - 4 juni eller (direkt på plats på Seniordagen) Fri träning gäller från köptillfället fram till den 24 april 20241/8 


Vinn en kryssning!

Tävla med Finnlines och vinn en kryssning med deras nya fartyg på Skärgårdshavet.

Gissa älgskit!

Gå till Gårdsjö Älgparks monter och gissa hur många älgskitar det är i burken, den som gissar rätt eller den som är närmast vinner en entrebiljett till älgparken värde 350 kr

Välkommen till Eckerö Linjens monter på Seniordagen!

De berättar om goda kryssningar, ger inspiration till trevliga Ålandsupplevelser!  

Möt Roslagens riksteaterförening på Seniordagen!

Riktigt bra teater och dans berör och får oss att reflektera. Vissa upplevelser träffar en i magen eller rakt in i hjärtat på ett sätt som kommer förändra en som människa för alltid. Så kraftfull kan kultur vara. De arbetar för att du ska få se bra teater på hemmaplan. De väljer sin egen repertoar och hittar scener på oväntade ställen: på bygdegårdar, i gymnastiksalar, på Folkets hus, i konsertsalonger och i andra allaktivitetshus. 


Vinn medlemskap!

Gissa antal godisar i burken hos SeniorNet Roslagens monter och du har chans att vinna ett års medlemskap i SeniorNet Roslagen.

Välkomna att testa ”Tennis på studs”

Under Seniordagen kan du testa svensk tennis nya koncept ”tennis på studs” på våra fina utebanor i Societetsparken. De bjuder på fika. Det är gratis att prova på, bollar och racket finns att låna.


Rutstäd bjuder på kaffe!

Kom förbi deras monter så bjuder Rutstäd på kaffe & kakor, medan ni tar del av deras mässerbjudanden. Här kan du berätta för dom vilken hjälp du skulle gilla, så kan de se om de kan vara den hjälp du vill ha..Testa Sveriges snabbaste växande sport, gåfotboll i Societetsparken.

Träffa Peter Levin, ambassadör för gåfotboll i Uppland. BKV legender finns på plats och guidar dig in i gåfotbollens förtrollade värld.

Du kan prova på i parken mellan kl.13:00-15:00

Gör en fotanalys på Seniordagen!

Varmt välkommen till Aktiv Ortopedtekniks monter för konsultation gällande skor, inlägg och ortoser som kan hjälpa dig genom vardagens utmaningar och får dig att uppnå största möjliga rörlighet. På plats i montern kan de göra en enklare fotanalys samt ge dig tips och råd för ett fortsatt aktivt liv.


Vi fikar för att träffas!

Främja hälsa och väbefinnande hos äldre.Äldrekontakt är en ideell förening som verkar för att förebygga och bryta ofrivillig ensamhet hos Sveriges allra äldsta.
Över en tredjedel av personer över 75 år uppger att de ofta eller alltid känner sig ensamma. Detta vill de ändra på!
Möt dom på Seniordagen och bli en del av deras förening. Antingen som gäst eller volontär!


Hur tar du hand om dig själv?

Hos AloeVeraKrafts monter får du hjälp med att hitta Forever-produkter som tar hand om både insidan och utsidan för att du ska kunna må så bra som möjligt nu och i framtiden. Friskvård med Aloe Vera-produkter inom kosttillskott & näring, träning, hudvård, hygienvård och skönhetsvård av allra högsta kvalitet. 

De har mässerbjudanden under dagen. Är du dessutom bland de första 10 kunderna som handlar för minst 500kr, så får du en Goodiebag.

Besök Tiohundra  – prata mat, äldreboende, extrajobb och tävla!

  • Vårt kök bjuder på hälsoshots! Fråga gärna kockarna om vår mat och måltidsfilosofi i Tiohundra.
  • Margareta bor på ett av våra boenden, Elmstagården. Ställ dina frågor till henne om boendet, aktiviteter, umgänge och mat.
  • Vore det intressant för dig att extrajobba inom omsorgen? Upptäck semestervikariaten och hör med våra medarbetare om deras erfarenheter av att jobba inom omsorgen.
  • Tävla med oss – och kanske blir du en lycklig vinnare av en tygkasse och vetekudde!

Vi ses i monter 92!


.